Som bedriftshelsetjeneste har vi mange spørsmål om korona og hvordan arbeidsgiver kan ivareta både drift, ansatte og gjester. Vi har utarbeidet ulike veiledere som er i tråd med helsefaglige råd og myndighetenes bestemmelser.
Veileder nr 2: Tiltak for å redusere smitte og konsekvensene av smitte for virksomheter i drift innenfor Overnatting og Servering
Denne veilederen er utarbeidet til hjelp for å redusere smitte med koronavirus blant egne ansatte samt minimere konsekvensen av karantenebestemmelsene ved smitteutbrudd i egen virksomhet. Veilederen inneholder detaljerte smitteverntiltak man bør vurdere innført i arbeidet med gjenåpning. Veilederen bør også brukes av virksomheter som er i drift som et verktøy for kvalitetssikring av egne tiltak.
Veiledere nr 1: Risikokartlegging, smittevernleder og sjekkliste for håndtering av
smittevern for overnatting og serveringssteder
Denne veilederen skal gi r.d og f.ringer til servering og overnattingsbedrifter n.r det
gjelder drift under koronavirusutbruddet (covid-19- utbruddet) v.ren 2020.
Commentaires