top of page

Våre samarbeidspartnere

HMSdesign anbefaler bedrifter som har spisskompetanse og kvaliteter som støtter opp under våre verdier og strategier.  Her kan du lese om noen av våre samarbeidspartnere.

Kontakt oss gjerne om du ser en mulighet sammen med oss!

easyatwork.png

easy@work

Vaktlister, lønn, nøkkeltall og virksomhetsstyring

Bytt ut rotete og gamle vaktlister med et system som tilbyr god oversikt over alle ansatte. Se hvem som har vakt, er tilgjengelig, vaktbytter og enkelt behandle dine ansattes ferier.

Systemet gir din virksomhet en komplett lønnsoversikt over den enkelte ansatt. Eksempel: Alle tillegg, Hviletider, fraværshåndtering, kontraktsberegninger med mer. Systemet er også klargjort for direkte integrasjon av filer til ditt regnskapskontor. Har din virksomhet spesielle behov – sammen finner vi en løsning.

Advokatfirmaet JUDICIA DA

Trond Svinø er Advokat/ partner i Advokatfirmaet JUDICIA  og vår samarbeidspartner i Arbeidsrett

​Trond bistår en rekke private og offentlige virksomheter med arbeidsrettslig rådgivning. Rådgivningen dekker hele det arbeidsrettslige feltet, fra utforming av avtale- og rammeverk, rådgivning og bistand knyttet til håndtering av oppsigelser/nedbemanning og tvisteløsning. Trond underviser også innenfor arbeidsrettslige temaer både på høyskolenivå og for det private. Trond er fremoverlent, interessert og gir tydelige råd, samtidig som han er løsningsorientert.

Judicia er et moderne advokatfirma som bygger på solid erfaring, høy faglig kompetanse og integritet, og tilgjengelighet for sine klienter.

judicia_portrett_trond_svin%C3%B8_tonemo
bottom of page