Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for HMSdesign AS og HORECA Akademiet AS sine nettsteder. HMSdesign AS org. no. 821 743 192 og HORECA Akademiet AS org.no. 921 667 817 er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.hmsdesign.no. 

2. Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonen innhentes kun for å:

  •  ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester samt for å yte god kundeservice

  • sende relevant informasjon

  •  få tilgang til våre produkter og tjenester

3. Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4. Hvilke personopplysninger behandles?

Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:

  • Firmanavn

  • Kontaktperson

  • Firmaadresse/fakturaadresse

  • Telefonnummer og e-postadresse

  • Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

HMSdesign AS og HORECA Akademiet AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

5. Hvor hentes opplysningene fra?
HMSdesign AS  og HORECA Akademiet AS henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.hmsdesign.no etter:

  •  utfylling av kontaktskjema

  • ønske om å prøve et av våre produkter eller tjenester 

  • kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider 

  • påmelding til webinar og/eller kurs 

  • nedlasting av dokumenter fra våre nettsider n

  • påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til HMSdesign AS og HORECA Akademiet AS.

Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til noen av våre produkter eller tjenester.

7. Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men HMSdesign AS og HORECA Akademiet AS kan bruke underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av HMSdesign AS og HORECA Akademiet AS.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom skjemaer på www.hmsdesign.no og HORECA Akademiet AS som lagres i vårt CRM-system. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte post@hmsdesign.no og post@horekaakademiet.no når vi får opplysninger om endringer i arbeidsforholdet fra arbeidstaker eller arbeidsgiver.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge.

I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

10. Hvordan sikres opplysningene?
Ansatte i HMSdesign AS og HORECA Akademiet AS har tilgang til selskapets CRM-System via personlig pålogging og har signert taushetserklæring i forhold til behandling av opplysninger som er registrert i systemet.

Dersom du mener at HMSdesign AS og HORECA Akademiet AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

11) Kontaktinformasjon HMSdesign AS
HMSdesign AS
Oslo

Telefon: 920 54 561
Epost: post@hmsdesign.no

Org.nr: 821 743 192

12) Kontaktinformasjon HORECA Akademiet AS
HORECA Akademiet AS
Ørsta

Telefon: 920 54 561
Epost: post@horecaakademiet.no

Org.nr: 921 667 817