top of page

IK-mat og HACCP for kjøkkensjefer og ledere, , E-læring

Cena £

Kr. 425,-

Czas trwania

3 timer

O kursie

HACCP er en metodikk for å identifisere, vurdere og kontrollere/styre farer som er viktige for produksjon av trygg mat. Det er en del av et internasjonalt regelverk for mattrygghet.


  • Revisjon og vedlikehold av eget IK-mat-system

    • krav til innhold

  • Dokumentasjonskrav, sjekklister og egenkontroll

    • Oversikt over registreringer

  • Avviksrutiner

  • Grunnforutsetninger

  • Fareanalyser og HACCP

    • Bakterier og toksiner

    • Allergener

    • Flytskjema

    • Grenseverdier

  • Hygiene

  • Opplæringsrutiner

  • Smilefjes

  • Forberedelse til tilsyn

  • Gjeldende regelverk


Pris for medlem: 425,-

Pris for ikke medlem: 625,-




bottom of page